NaslovnicaVijestiFLORENTINO PEREZ OTKRIO - ZVIJEZDA ODLAZI U SIJEČNJU: Sve je dogovoreno, zvijeda...

FLORENTINO PEREZ OTKRIO – ZVIJEZDA ODLAZI U SIJEČNJU: Sve je dogovoreno, zvijeda odlazi u Manchester United!

Krilni igrač Real Madrida Gareth Bale je navodno postigao dogovor sa predsjednikom kluba Florentino Perezom koji bi mogao u siječnju otići u Manchester United.

FLORENTINO PEREZ OTKRIO

Internacionalac Velsa se mučio na Bernabeu u posljednje vrijeme i čini se da želi riješiti situaciju te je razgovarao sa Perezom.

Prema riječima Don Balona, to je dovelo do toga da je menadžer španjolskih velikana postigao dogovor sa igračem da ga pusti ove zime, ako ne bude igrao više od sada pa do kraja polusezone.

Uz to, Don Balon tvrdi da bi ovo moglo smanjiti njegovu traženu cijenu na oko 70 milijuna funti, sa Manchester Unitedom koji je vrlo zainteresiran za dovođenje Balea.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

30-godišnjak bi mogao biti idealan potpis za Crvene đavole, dok se muče u napadu, a neki od njegovih najboljih formi u karijeri dolaze iz Premier lige tijekom njegovih dana u Tottenhamu.

Neki će bez sumnje osjećati da je Bale sada ispao iz forme, ali neki od njegovih kvaliteta i dalje ostaju, što bi ga u najmanju ruku moglo učiniti pristojnom kratkoročnom opcijom za Manchester United.

S Marcusom Rashfordom i Jessejem Lingardom, koji se muče ove sezone, ne mogu si priuštiti da budu previše izbirljivi i dobro bi bilo kada bi doveli ovog dokazanog igrača i iskusnog pobjednika da pojačaju svoj sastav.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!