NaslovnicaVijestiPetr Čech: Želim ponovo zaustaviti Messija

Petr Čech: Želim ponovo zaustaviti Messija

Napadač Barcelone, Lionel Messi, još uvijek nije uspio postići gol Petr Čechu, a protiv njega je igrao čak osam puta. Golman Arsenala je izjavio da želi sačuvati mrežu netaknutom i u novom duelu ova dva tima, u okviru osmine finala Lige prvaka.

cech messi

Barcelona je osam puta igrala protiv Chelseaja, na čijem golu je stojao reprezentativac Češke, i u nijednoj od tih utakmica Messi nije uspio postići pogodak.

Arsenal i Barcelona će igrati u osmini finala Lige prvaka, a prva utakmica je u veljači. Čech je svjestan svoje impresivne statistike protiv jednog od najboljih igrača svih vremena.

“To je sjajno, ne postoji mnogo golmana koji se mogu pohvaliti da su u osam navrata uspjeli sačuvati mrežu netaknutom protiv Messija. Međutim, ukoliko on postigne gol, a mi prođemo, to uopšte više neće ni biti važno. Ono što je važno za nas je da osiguramo prolazak dalje.”

33-godišnji Čech nedavno je oborio rekord sačuvavši mrežu svog tima netaknutu po 170. put u Premier ligi, nakon što je Arsenal savladao Bournemouth.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!