NaslovnicaVijestiPogba: Želim biti bolji od Pelea i Maradone

Pogba: Želim biti bolji od Pelea i Maradone

Zvijezda Juventusa i francuski reprezentativac Paul Pogba izjavio je da se nada da će nadmašiti dostignuća legendarnih Pelea i Diega Maradone tokom svoje karijere.

Želim biti bolji od Pelea i Maradone

Nakon što je dobio otkaz u Manchester Unitedu 2012. godine, Pogba je postao jedan od najboljih europskih igrača na svojoj poziciji igrajući u Juventusu, a mnogi klubovi, poput Barcelone, Real Madrida i Bayerna, pokazali su interes za njega.

23-godišnjak već ima impresivan broj osvojenih trofeja. Osvojio je četiri Serije A, te talijanski Kup, a također je bio i dio tima koji je savladan od strane Barcelone u finalu Lige prvaka prošle godine.

No, Pogba je sada postavio svoje ciljeve znatno više, te želi postati jedan od najboljih u povijesti ovog sporta.

“Želim postati legenda. Želim biti bolji od Pelea i Maradone”, rekao je za talijanske medije.

“Ne želim reći da sam najbolji, već samo da želim to postati. Imam jedan problem, a to je da mrzim gubiti. Volim biti drugačiji, želim raditi ono što nitko drugi prije mene nije radio. Radim naporno, jer mi je cilj postati savršen i zbog toga me pobjede čine sretnim.”

“Možda neću biti među najomiljenijim igračima ovog sporta, ali to nije moj cilj. Radim i trudim se jer želim biti najbolji.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!