NaslovnicaVijestiPogbin agent potvrdio da je u pregovorima sa jednim klubom

Pogbin agent potvrdio da je u pregovorima sa jednim klubom

Španjolski gigant Real Madrid je počeo pregovore sa Pogbinim agentom oko transfera francuskog igrača u španjolsku prijestolnicu, potvrdio je sam agent Mino Raiola.

Pogbin agent potvrdio da je u pregovorima sa jednim klubom

Pogba, koji u Torinu igra od 2012. godine kada je u klub stigao iz Manchester Uniteda besplatno, jedan je od najboljih igrača na svojoj poziciji na svijetu u ovom trenutku, a nakon Europskog prvenstva bi mogao zaigrati u novom klubu.

Nakon što je osvojio četiri uzastopne Serije A sa Starom damom, 23-godišnjak je svojim igrama privukao pažnju mnogih europskih velikana, a kako navodi njegov agent, Pogba je najbliži prelasku u kraljevski klub.

“Trenutno smo u fazi pregovora”, rekao je Raiola za madridsku Marcu.

“Paul se divi Real Madridu i Zinedineu Zidaneu i očito će to biti važna odluka za njega.”

Talijanski agent, koji također predstavlja i Zlatana Ibrahimovića, komentarisao je i koja cifra će biti potrebna da se osigura transfer Pogbe.

“120 ili 140 miliona eura. Paul vrijedi svakog centa, bez obzira koliko neki klub plati za njega.”

Pogba je imao sjajnu sezonu u dresu Juvea u kojoj je stigao do nove titule prvaka Italije, te osvojio i talijanski Kup, već drugu godinu uzastopno. Francuski reprezentativac je u Seriji A postigao osam golova i asistirao az njih dvanaest.

[su_betathome5besplatno]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!