NaslovnicaVijestiPolicajac se suočava sa zatvorskom kaznom zbog postavljanja Messijevog pasoša na Snapchat

Policajac se suočava sa zatvorskom kaznom zbog postavljanja Messijevog pasoša na Snapchat

Policajac se suočava sa zatvorskom kaznom zbog postavljanja Messijevog pasoša na Snapchat. Službenik zračne luke se suočava sa šest mjeseci zatvora nakon što je snimio vido sebe sa dokumentima Barcelonine zvijezde. Policajac u Dubaiju bi mogao provesti šest mjeseci u zatvoru i novčanu kaznu za postavljanje videa na društvene mreže od 124.000 eura.

Policajac se suočava sa zatvorskom kaznom

Službenik je identifikovan kao J.J, optužen je od strane tužioca za zloupotrebu telekomunikacionog sistema i izjasnio se krivim za kršenje zakona o kibernetičkom kriminalu, ali je zatražio pomilovanje.

Messi je stigao u Dubai krajem decembra da prisustvuje Globe Soccer svečanosti i dodjeli nagrade, gdje je osvojio nagradu za najboljeg igrača godine, a policajac je pitao da li može da se slika sa njim, ali Barcelonina zvijezda mu je rekla da je preumoran.

26-godišnjak je potom prošetao do ureda za kontrolu pasoša i pronašao Messijev, snimao se sa njim i postavio na Snapchat sa porukom “Ovo je Messi ovdje u Dubaiju … šta da radim sada? Zapaliti njegov pasoš ili ga pustiti? Avaj …ja ću ga pustiti.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

Citiran je od strane Gulf News: “Čekao sam Messijev dolazak kako bi se slikao sa njim, ali njegova pratnja me obavijestila kako je Messi umoran i da nije u stanju da se slika.”

“Nakon toga sam otišao u kancelariju gdje se vrši kontrola pasoša, gdje sam vidio Messijev pasoš na stolu. Zgrabio sam i otvorio stranicu koja sadrži osobne podatke o Messiju i snimao sam se sa svojim IPhone-om preko Snapchata.”

Advokat ALi Abdullah Al Shamsi je dodao: “Njegovo ponašanje se smatra kao kršenje privatnosti Messija, jer se pasoš smatra kao privatno vlasništvo kao i detalji koji su u njemu.”

“Kao privatno vlasništvo, pasoš i detalji u njemu su zaštićeni zakonom.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!