NaslovnicaVijestiPoruka Juana Mate za Luke Shawa će vam slomiti srce

Poruka Juana Mate za Luke Shawa će vam slomiti srce

Navijači Manchester Uniteda su prisustvovali hororu u utakmici Lige prvaka u utorak protiv PSV-a. Kao što svi znamo, Hector Moreno je napravio start za ‘zatvora’ nad Luke Shaw-om, koji je zadobio otvoreni prelom desne noge.

Luke Shaw i Juan Mata

Poražavajući udarac za 20-godišnjaka, koji igra nevjerovatno otkako je stigao u redove ‘Crvenih Đavola’ iz Southamptona prošlog ljeta za 31 milion funti.

Navijači širom svijeta i dalje obasipaju Shaw-a svojim utješnim i porukama za brzo ozdravljenje. Među tim porukama je i njegov saigrač Juan Mata koji je iskoristio svoje prisustvo na društevnim mrežama kako bi odao počast i poželio brzo ozdravljenje svom timskom kolegi.

Naravno, ovo je samo jedna od mnogobrojnih poruka koje su došle od strane Manchesterovih igrača, ali poruka Juana Mate je bila tako dirljiva da su neki fanovi, pa čak i igrači zaplakali.

Juan Mata je napisao:

“Idem sada u krevet, frustriran sam i razočaran rezultatom, ali uskoro će naredna utakmica, a mi ćemo dati sve od sebe da pobijedimo..”

“To je sport…ali sada sam jako tužan i ganut za ovog čovjeka…To je Luke Shaw. Uvijek si nasmijanog lica, prijatelju moj.”

“Nastavi biti takav, budi jak i misli pozitivno. Svi želimo da se vratiš što prije, nedostajat ćeš nam mnogo, ali mi ćemo i dalje uživati ove sezone u tvom fudbalu.”


Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!