NaslovnicaVijestiPostigao 20 golova u 21 utakmici: Engleski velikani nude ogromne novce za...

Postigao 20 golova u 21 utakmici: Engleski velikani nude ogromne novce za njega

Postigao 20 golova u 21 utakmici. Prema pisanju britanskih medija, Chelsea želi da dovede Njemca i zamijeni Diego Costu – koji je izjavio u oktobru da bi prelazak u Premier ligu bio ‘veoma primamljiv’, ali je Sammers izjavio koliko je osvajač Svjetskog prvenstva važan šampionima Bundeslige.

Postigao 20 golova u 21 utakmici

“Thomas Muller ima sve što izdvaja FC Bayern Munich,” rekao je Summers. “On je apsulutni primjer, apsulutni dragulj i on je nezamjenjiv.”
Bivši defanzivac Bayerna Lothar Matthaus je pozvao Mullera da ostane u Bayernu cijelu karijeru, nagovarajući ga da odbije ponude Manchester Uniteda ili Chelsea.
Muller, koji je pod ugovorom do juna 2019, postigao je pogodak u nedjelju protiv Hertha Berlin, i to je bio njegov trinaesti ligaški go, čime je oborio svoj lični rekord u Bundesligi.

Također je postigao pogodak u svojih posljednjih pet nastupa. Postigao je 20 golova u 21 utakmici u svim takmičenjima ove sezone. Muller već ima medalju sa Svjetskog prvenstva u svojoj kolekciji i može da igra na krilu i kao napadač, što je i pokazao kada je postigao hat-trick protiv Portugala na Svjetskom prvenstvu 2014.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Müller je u Bayern München otišao 2000., sa samo 10 godina, a razvio se u Bayernovoj školi nogometa. Za rezervnu momčad Bayerna, Müller je debitirao u ožujku 2008. godine, protiv SpVgg Unterhachinga. U debiju je postigao pogodak, a odigrao je još dvije utakmice u 2007./08. sezoni, prije ozljede.

Sljedeće sezone, Bayernove rezerve su se kvalificirale za tada novoosnovanu 3. Ligu, a Müller je postao jedan od ključnih igrača – nastupio je u 32 od 38 utakmica, a postigao je 15 pogodaka i postao peti strijelac sezone. Zaigrao je i za seniorsku momčad, u prijateljskim prijesezonskim utakmicama, a prvi Bundesligaški nastup imao je 15. kolovoza 2008.protiv Hamburga. Imao je još tri nastupa u Bundesligi te sezone; a uz to, debitirao je i u Ligi prvaka 10. ožujka 2009., ušavši u 72. minuti umjesto Schweinsteigera, u 7:1 pobjedi protiv Sporting CP. Postigao je posljednji pogodak za Bayern na toj utakmici.

Müller je početkom Bundeslige 2009./10. često igrao za prvu momčad, dok je u kolovozu 2009. pozvan u njemačku U-21 reprezentaciju, debitirajući u 3:1 pobjedi protiv Turske.

12. rujna 2009., Müller je ušao s klupe u utakmici Bayerna protiv dortmundske Borussije i postigao dva pogotka u 5:1 pobjedi. Tri dana kasnije, Müller je postigao novi pogodak uLigi prvaka, protiv Maccabija iz Haife.

S Elfom je 2014. godine postao svjetski prvak osvojivši Svjetsko prvenstvo koje se održavalo u Brazilu.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!