NaslovnicaVijestiPRED VELIKI DERBI: Arteta otkrio zašto se Chelsea treba bojati Arsenala

PRED VELIKI DERBI: Arteta otkrio zašto se Chelsea treba bojati Arsenala

Arsenal je sinoć pretrpio sramotan poraz od Dinamo Zagreba u Ligi prvaka, a Chelsea je ostvario pobjedu protiv Maccabi Tel Aviva. Arsenal se smjestio na četvrtu poziciju u Premier ligi nakon pet utakmica i nisu izgubili utakmice od početka. Veznjak Arsenala Mikel Arteta je pred veliki derbi otkrio  zašto se Chelsea treba bojati Arsenala, njihovog gradskog protivnika.

Mikel Arteta

Arteta vjeruje da Arsenal može nastaviti niz bez poraza uprkos velikom derbiju protiv Chelseaja.

“Ovaj rezultat protiv Dinama ne pomaže nam u narednim utakmicama. Nismo uspjeli pobijediti tri utakmice za redom što je vrlo važno. Dvije smo pobjede ostvarili, kao što smo željeli ostvariti isto i u Zabgrebu, ali nismo uspjeli”, rekao je Arteta.

“Moramo reagovati vrlo brzo. Vrlo smo dobri u tome. Utakmica u subotu će biti potpuno drugačija.”

“To je velika utakmica, vrlo smo uzrujani i moramo da reagujemo. Ponekad, kada imate razočarenje u svom tijelu, to je dobro, jer morate da nađete dobru reakciju.”

“Prvo se moramo oporaviti najbolje što možemo, i početi da se pripremamo za utakmicu, jer imamo samo 48 sati na raspolaganju. Vratit ćemo se na trening oko četiri ili pet sati ujutro.”

“Nastojit ćemo da se naspavamo i nadamo se najboljem. Sutra je novi dan, vrijeme je da budemo pozitivni i da u sljedeću utakmicu uđemo što spremniji, zato što možemo i hoćemo pobijediti Chelsea.”
Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!