Predsjednik Rome: Džeko je visok, svi misle da se mogu penjati po njemu

Predsjednik Rome, Jams Pallota stao je u obranu igrača tog kluba, Edina Džeke nakon što je svojim padom iznudio penal u utakmici protiv Fiorentine, te ga je klub iz Firence optužio za simuliranje. Trener Rome, Luciano Spalleti također je stao u obranu svoga igrača.

navijaci_rome_priredili_iznenadjenje_edinu_dzeki_095429_183856_big-1

“Odgovorio mu je Sabatini. Corvino je veliki profesionalac, njegove riječi samo bacaju sjenu na dobar Fiorentinin nastup. Samo potiče ljude da ponovno odu pogledati što se zapravo dogodilo, a nakon toga svima postaje jasno. Džeko? Pa samo pogledajte tko je on i kako igra, razumjet ćete koje su njegove kvalitete,” rekao je na konferenciji za medije Luciano Spalletti .

James Pallotta je u razgovoru Sky Sportu naglasio koliko je Džeko važan momčadi.

“Kada smo pregovarali o Džeki znali smo da je veliki talent, ali ja sam smatrao da može biti i sjajan vođa . Nevjerojatno je koliko on puno radi. Naravno da je Serie A drugačija od Premier lige iz koje je došao i da mu je bilo potrebno vrijeme za prilagodbu. Čsto igračima treba od šest mjeseci pa i do godinu dana da se priviknu na novu ligu. Ok, možda je prošle sezone propuštao neke jeftine prilike , ali isto tako on u našoj igri jako dobro kontrolira prostor. Mislim da je ove godine puno jači,” rekao je James Pallotta pa se osvrnuo na sporni jedanaesterac:

“On je velik i ljudi uzimaju zdravo za gotovo kada se braniči doslovno penju po njemu, naslanjaju se na njega u skoku… I ponekad mu se ne sviraju prekršaji, ali ne krivim suce za to jer teško je uspoređivati nekoga tko je Džekine visine i nekoga puno manjega. Naravno da ga to frustrira i da je napet , ali to ne znači i da ne može imati puno bolju sezonu.”

Oznake: