NaslovnicaVijestiPREGOVARAO SA REAL MADRIDOM: Zvijezda iz Serije A na putu ka Španjolskoj!

PREGOVARAO SA REAL MADRIDOM: Zvijezda iz Serije A na putu ka Španjolskoj!

Pregovarao sa Real Madridom. Zvijezda iz Serije A na putu ka Španjolskoj! Interov napadač Mauro Icardi je navodno otvorio pregovore o transferu u Real Madrid nakon što se osjećao kao da ga neće htjeti u Barceloni.

PREGOVARAO

Argentinac se želio vratiti u klub u kojem je proveo svoju mladost, ali sada je u pregovorima sa Real Madridom umjesto toga, jer navodno Lionel Messi ne želi da ga Barcelona dovede i on je osjećao da neće biti dobrodošao na Nou Campu, piše Don Balon.

Icardi je zasjao u Seriji A i mogao bi biti idealan za Realove potrebe, nakon što ih je Cristiano Ronaldo ostavio i otišao u Juventus na ljeto, dok Karim Benzema i nije baš u najboljoj formi.

25-godišnjak je postigao 112 golova u 190 utakmica za svoj aktuelni klub Inter, pokazujući kako se bez sumnje dobro uklapa uz bolje igrače u većem timu.

Sa igračima poput Gareth Balea, Isca i društva, Icardi će bez sumnje procvjetati na Bernabeu ako njegov transfer bude prošao i on se preseli u Real Madrid.

Trenutno, Don Balon sugerira da bi Madrid volio da se tražena cijena za ovog igrača smanji, ali ako se to ne desi, oni bi bili spremni da ponude 110 milijuna eura za njegove usluge, koliko stoji i u njegovoj otpusnoj klauzuli.

U izvješću se dodaje da igrač želi otići sa San Siroa, ali da Messi ne vjeruje da je Barceloni potreban napadač, jer je ionako imao loš odnos sa Icardijem tijekom njihovog vremena zajedno sa Argentinom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!