NaslovnicaVijestiPrekinuta utakmica u Podgorici

Prekinuta utakmica u Podgorici

Kvalifikacijska utakmica u Podgorici između Crne Gore i Rusije prekinuta je zbog niza incidenata koji su se dogodili na travnjaku i van njega. Utakmica visokog rizika imala je svoj uvod već prije same utakmice, neredima koje su izazivali ruski navijači na trgu, gdje je došlo do prvih sukoba. Na utakmici sve je počelo u 2. minuti kada je jedan od navijača Crne Gore bakljom pogodio Ruskog vratara Igora Akinfeeva u glavu nakon čega je susret prekinut, a nesretni vratar prevezen u bolnicu. Nakon toga igrači su otišli u svlačionice, te je tek nakon duže stanke susret nastavljen.

Vratar pogođen bakljom

Utakmica je nastavljena do poluvremena, a tijekom stanke navijači dviju reprezentacija nastavili su sa neredima, te su se međusobno gađali sjedalima. Drugi dio  je ponovno kasnio deset minuta, te je nakon toga susret nastavljen, ali ne zadugo.

U 65. minuti sudac je dosudio jedanaesterac za Rusiju koji je vratar Poleksić obranio, a između igrača je počelo naguravanje, te je usljedila reakcija s tribina. U tim trenucima jedan ruski igrač (Kombarov) pogođen je ponovno nekim predmetom s tribina i sudac je odlučio prekinuti susret, koji se više nije nastavio.

Utakmica će vjerojatno za zelenim stolom biti registrirana kao pobjeda Rusije 3:0, a pitanje je kakva će još biti kazna za crnogorski savez.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!