NaslovnicaVijestiRadja Nainggolan otkrio zašto je odlučio ostati u Romi unatoč brojnim ponudama

Radja Nainggolan otkrio zašto je odlučio ostati u Romi unatoč brojnim ponudama

Vezni igrač Rome Radja Nainggolan izjavio je kako nema želju napuštati Romu, unatoč tome što je ovog ljeta bio povezivan sa odlaskom iz kluba.

Radja Nainggolan otkrio zašto je odlučio ostati u Romi

29-godišnjak je priznao da je dobio veliki broj ponuda od raznih velikana, te dodao da nikada nije ni pomislio o mogućem odlasku.

Otkako je stigao u ‘rimsku vučicu’ 2014. godine, belgijski reprezentativac je postigao 26 golova u Seriji A, te odigrao ukupno preko 150 utakmica.

“Moj cilj je da igram bolje nego prošle godine, to je jasno. Ostao sam u Romi jer želim pobjeđivati sa ovim timom, ovim dresom, ovim klubom”, rekao je Nainggolan za Football Italiju.

“Osvojiti nešto sa Romom bi bio neopisiv osjećaj i nadam se da će se to prije ili kasnije desiti. Zašto sam odlučio ostati u Romi? Imao sam mnogo velikih ponuda, ali za mene je važno voditi pravi način života sa ljudima koje volim, a koji su tu uz mene.”

Belgijanac je dodao kako ga je sunarodnjak Yannick Carrasco nedavno pitao zašto nije napustio klub.

“Prije utakmice protiv Atletico Madrida Carrasco me je pitao zašto sam ostao u Romi. Odgovorio sam mu zato što imam sve ovdje.”

“Klub želi rasti, želimo pobjeđivati i Roma je klub s velikom tradicijom. Nalazimo se u glavnom gradu Italije, ne može proći dugo vremena a da ne osvojimo nešto. Uvjeren sam u to.”

Saznajte bitne informacije prvi!

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!