NaslovnicaVijestiRafael Benitez o "problemima" sa Jamesom Rodriguezom

Rafael Benitez o “problemima” sa Jamesom Rodriguezom

Trener Real Madrida, Rafael Benitez, opovrgnuo je navode medija da ima loš odnos sa Jamesom Rodriguezom.

benitezzz

Rodriguez se tek nedavno oporavio od teške povrede zbog koje je odsustvovao s terena dva mjeseca. Međutim, nakon što se Kolumbijac oporavio, Benitez nije puno koristio njegove usluge, što je izazvalo razne špekulacije o njihovoj mogućoj svađi.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

24-godišnjak je započeo samo tri ligaške utakmice ove sezone, a u Ligi prvaka uopšte nije nastupio. Benitez, koji je ove sezone preuzeo kormilo Reala, inzistira da Rodriguez ima njegovu punu “podršku i povjerenje”.

“Nemam nikakvih problema s njim, on je odličan igrač. Što više trenira i igra, bliži će biti onom nivou i onom Jamesu kojeg svi znamo i volimo. Tu nema ništa nejasno. Ono što želim vidjeti od Jamesa iz utakmice u utakmicu je da postiže dosta golova.”

Zatim se osvrnuo i na incident napadača Karima Benzeme, kojem je pružio riječi podrške.

“Podržavam Karima kao osobu i zadovoljan sam s njim kao nogometašem. On je temeljni igrač u našem napadu i računam na njega.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!