NaslovnicaVijestiRakitić: Volim tetovaže

Rakitić: Volim tetovaže

Igrač Barcelone Ivan Rakitić je u intervjuu za španjolski sport otkrio kako je veliki ljubitelj tetovaža, te da bi Messija doveo u reprezentaciju Hrvatske.

Volim tetovaže

“Imam dosta tetovaža, a svaka od njih ima različito zančenje. Ona koja mi je najdraža nalazi se na mom bicepsu gdje piše Dejan. Htio sam tetovirati ime svog brate jer je uz mene uvijek. Pomagao mi je puno puta i davao mi savjete za moju karijeru, moja porodica mi je sve na svijetu”, rekao je Rakitić koji otrkiva kako bi volio da Leo Messi zagira za Hrvatsku reprezentaciju.

“Ako bih mogao, nagovorio bih Messija da igra za moju reprezentaciju. Dosta puta sam do sada naglasio kolika mi je čast igrati sa njim, s najboljim igračem na svijetu.”

“Njegova peta Zlatna lopta je potpuno zaslužena i nikako ne mogu vidjeti kako ga nego može dostići”, jasan je Rakitić.

“Kada vas Barcelona dovede da zamjenite Xavija, jednostavno morate osjećati pritisak. Imao sam tu čast jednu sezonu igrati sa legendarnim Xavijem, te sam naučio dosta toga.”

“Navijači su od samo starta uz mene. Mislim da su odmahvidjeli kako sam ja igrač koji voli naprono raditi i koji daje sve od sebe za ovaj dres.”

“Imam najbolje saigrače na svijetu. Siguran sam da imamo jednu od najboljih odbrana na svijetu, također i vezni red,a napad je daleko najbolji na svijetu. Jednostavno, san je igrati sa tavkim igračima.”

“Gol koji sam postsigao u finalu Lige prvaka nakon sjajne akcije je možda najvažniji gol u mojoj karijeri. Ne možete tražiti ništa više od gola u finalu Lige prvaka”, kaže Rakitić, te za kraj poručuje:

“Još dosta toga želim napraviti u svojoj karijeri kao najbolji igrač reprezentacije Hrvatske”, rekao je Rakitić na pitanje novinara dakaže šta očekuje da uradi na Euru u Francuskoj sa svojojm reprezentacijom.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!