NaslovnicaVijestiRaphael Varane: Moj crveni karton je nepravedan!

Raphael Varane: Moj crveni karton je nepravedan!

Defanzivac Real Madrida Raphael Varane vjeruje da nije zaslužio crveni karton na utakmici protiv Athletic Bilbaa, u kojoj su “kraljevi” slavili rezultatom 4-2.

Moj crveni karton je nepravedan

Cristiano Ronaldo je bio dvostruki strijelac, a u strijelce su se još upisali i James Rodriguez i Toni Kroos. Golove za “Baskijce” su postigli Javier Eraso i Gorka Elustondo. Međutim, nije sve išlo po planu za tim iz španjolske prijestolnice. U 83. minuti Raphael Varane je zbog prekršaja nad Adurizom dobio drugi žuti karton na utakmici i prije vremena je morao na tuširanje.

Francuz je prvi žuti karton dobio u 16. minuti, a ovo mu je prvi crveni karton u profesionalnoj karijeri. Međutim, Varane vjeruje da nijedan od njegovih žutih kartona nije opravdan.

“Uvijek želim igrati čisto”, rekao je za Real Madrid TV, te nastavio: “Ne igram kako bih povrijedio ljude. Moj crveni karton je nepravedan, niti jedan od tih žutih kartona nisam zaslužio.”

“Poštujem sudije, ali to nije bilo fer. Nadskočio sam protivnika kako bih došao do lopte, nisam imao namjeru udariti ga laktovima. Ali, tim je dobro reagirao nakon mog isključenja i pokazao karakter, a to je najvažnija stvar. Trebamo ovaj kontinuitet, želimo se boriti do kraja.”

“Kraljevski klub” je trenutno drugoplasirani u La Ligi sa 53 osvojena boda, na prvom mjestu je Barcelona koja ima 54 boda i dvije utakmice manje, dok je Atletico Madrid na trećem mjestu sa 51 osvojenim bodom i utakmicom manje od Real Madrida.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!