NaslovnicaVijestiReal Madrid: Bayern je kriv za našu zabranu transfera

Real Madrid: Bayern je kriv za našu zabranu transfera

Bayern je kriv za našu zabranu transfera, rekli su direktori kluba iz Madrida. Real Madrid navodno vjeruje da su Bundesligaški divovi Bayern munich odgovorni za njihovu zabranu transfera, s najnovijim glasinama koje tvrde da je tim direktora uvjereno da su Bavarci dojavili istražiteljima.

Bayern je kriv za našu zabranu transfera

Francesc J. Gimeno iz katalonskog lista Sport tvrdi da je istraga u Real Madridu, Atletico Madridu i Barceloni došla nakon anonimnih dojava, a u pokušaju da prebaci krivicu dalje od kluba, Los Blancosi su sada uvjereni da je Bayern odigrao svoju ulogu.

Madrid je počeo da prenosi informacije novinarima u neposrednoj blizini kluba, tvrdeći da “Crna ruka” koja radi protiv njih ima ime i prezima, u pokušaju da prebace odgovornost za greške koje su počinili na nekog drugog.

Direktori Real Madrida su uvjereni da je Bayern iza svega toga.

Bracelona je također imala zabranu transfera zbog nelegalnog potpisivanja mladih igrača, a Real i Atletico se sada suočavaju sa sličnim kaznama.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Predstojeća zabrana Realu dolazi u trenutku kada su postojale jake glasine gdje su zvijezde Bayerna bile povezane sa Kraljevskim klubom. Napadač Robert Lewandowski je navodno meta kluba iz Madrida, a njegov agent Maik Barthel je navodno pokrenuo te glasine u intervjuu za njemački Bild.

Barthel je upozorio klub zbog komentara o napadaču Napolija Gonzalo Higuainu, govore Bavarci:

“Kada imate prekrasnu mladu, ne bi trebali ići za drugim ženama.”

Zabrana nije mogla doću u boljem trenutku za Bayern, koji se neće morati bojati odlaska Lewandowskog. Barcelona je u bila u mogućnosti da pomjeri zabranu nazad u 2014. godini u ljetnom prelaznom roku, ali nisu bili kontaktirani o mogućoj zabrani do aprila te godine.

Bloger Rafael Hernandez nije siguran da li će Real i Atletico biti u mogućnosti da odloži svoju zabranu poslije ljetnog prijelaznog roka.

[su_bet365_200_bonus_mali]
Igrač Lewandowskog kalibra će teško napustiti Bayern u januaru, znajući da neće moći igrati u Ligi prvaka do kraja sezone, a ako bi se žalbeni postupak zaista odužio, onda bi njegova budućnost na Allianz Areni bilo malo sigurnija.

Suprotna opcija je također moguća. Ako Real uspije i dobije mogućnost da ukine zabranu za ovo ljeto i prebaci je za sljedeću godinu, onda postoji dobra šansa da bi mogli dovesti Poljaka.

Mi vjerovatno nećemo nikada znati da li je Bayern igrao ulogu u ovim istragama koje su dovele do zabrane transfera, ali na kraju, to nije ni bitno. Primerina tri najveća kluba su prekršila pravila, tako da su sami krivi za to.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!