NaslovnicaVijestiREAL MADRID DOVODI METU ARSENALA: Poslali su poboljšanu ponudu od 50 milijuna...

REAL MADRID DOVODI METU ARSENALA: Poslali su poboljšanu ponudu od 50 milijuna eura!

Real Madrid dovodi metu Arsenala. Poslali su poboljšanu ponudu od 50 milijuna eura. Real Madrid je, kako se izvješćuje, napravio poboljšanu ponudu od oko 50 milijuna eura za Lilleovo Nicolas Pepea, koji je u posljednje vrijeme povezan sa Arsenalom.

Real Madrid dovodi

Diario Gol sugerira da su sada Španjolski giganti vodeći u utrci za Pepeov potpis, a igrač Obale Slonovače je jedan od istaknutih napadača u pet najboljih europskih liga ove sezone.

Pepe je zauzeo Ligue 1 sa Lileom i ne bi iznenadilo da zaigra u drugom, većem klubu u budućnosti, jer će ga sigurno uskoro ukrasti od Lillea.

Nakon što se Danny Werlbeck ozlijedio protiv Sporting Lisabona prošlog tjedna, The Sun je tvrdio da je Arsenal bio prisiljen pojačati svoj interes za 23-godišnjeg igrača.

Ostaje da se vidi tko će pobijediti u ovoj transernoj utrci, pri čemu je Real Madrid poznat po tome što potpisuje igrače koje žele.

Njihova je potreba također velika, s tim da izgledaju znatno slabije nakon prodaje Cristiana Ronalda u Juventus na ljeto.

Iako je veliki pritisak za Pepea i zaista bilo koga drugog da zamijeni portugalskog stroja, on bi mogao biti slična prijetnja u napadu.

Sigurno će biti intrigantno vidjeti kako će ova priča završiti, iako bi navijači u engleskom nogometu sigurno voljeli više da ga vide u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!