NaslovnicaVijestiReal Madrid sprema ponude za dvije zvijezde Chelseaja

Real Madrid sprema ponude za dvije zvijezde Chelseaja

Navijači Chelseaja uživaju ove sezone gledajući kako Antonio Conte iz svakog igrača izvlači maksimum, a tim je na dobrom putu da osvoji Premier ligu.

Real Madrid sprema ponude za dvije zvijezde Chelseaja

Klub iz zapadnog Londona ima deset bodova prednosti u ligi deset utakmica prije kraja sezone. Conte, koji preferira formaciju 3-4-3, dobio je veliki broj pohvala jer je igrače uspio prilagoditi sistemu za koji ostatak engleskih klubova nema rješenje.

Zahvaljujući talijanskom stručnjaku, nekoliko prosječnih igrača se pretvorilo u vrhunske, kao što su Victor Moses, Marcos Alonso i David Luiz. Ipak, ključnu ulogu u timu ‘Plavaca’ ove sezone igraju Diego Costa, Eden Hazard i Thibaut Courtois, koji bi klub mogli napustiti ovog ljeta.

Dok je Costa otvoreno priznao da mu je želja da ode u Kinu na kraju sezone, Hazard i Courtois su također povezivani sa odlaskom. The Guardian navodi kako Real Madrid želi dovesti belgijski duo.

U španjolskom gigantu rade na pronalasku zamjene za Cristiana Ronalda, dok bi Keylora Navasa, koji brani veoma loše ove sezone, trebao zamijeniti golman Chelseaja.

Hazard, čiji agent je pregovarao sa madridskim klubom, navodno je pred potpisom produženja ugovora sa Chelseajem, ali u Real Madridu se nadaju da do toga neće doći.

Što se tiče Courtoisa, on sa londonskim klubom ima ugovor do 2019. godine, ali je već duže vrijeme povezivan sa odlaskom. Madriđani će pokušati iskoristiti to što Conte u svoj klub želi dovesti Alvara Moratu i Jamesa Rodrigueza, te pokušati postići dogovor sa Talijanom.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!