NaslovnicaVijestiRekonstrukcija Chelseaja: Jedan napadač odlazi, a drugi dolazi

Rekonstrukcija Chelseaja: Jedan napadač odlazi, a drugi dolazi

Rekonstrukcija Chelseaja je počela, a da mi toga nismo još ni svjesni. Kako se Chelsea počeo rekonstruisati za narednu godinu, napadač Loic Remy je na izlaznim vratim i Aston Villa će pokušati da ga dovede na Midlands.

Rekonstrukcija Chelseaja

James Nursey za Mirror je rekao da šef Ville, Remi Garde želi da njegov sunarodnjak pomogne timu da ne ispadne u Championship.

Nursey je rekao: “Garde se sada pokušava izvući koristeći svoje veze da namami napadača u redove Aston Ville.”

Villa može ovom igraču da ponudi redovnu igru u prvom timu, a nikoga ne bi iznenadilo da to prihvati ovaj trenutni igrač Chelseaj, jer život na klupi Stamford Bridge-a postaje naporan za Francuza.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Joše jedan napadač Plavaca je Patrick Bamfrod bi se trebao vratiti sa posudbe iz Crystal Palace-a, zbog toga što želi da prekine suradnju sa njima.

Sami Mokbel je za Daily Mail prijavio da je napadač prekinuo svoju posudbu nakon što je bio vrlo frustriran na Selhurst Parku.

Bamford je bio izričit sa svojim nezadovoljstvom.

“Ovo je moj posljednji dan da igram za Palace. Da budem iskren, bilo je strašno. Niko ne želi da sjedi na klupi i ne igra. Očigledno stvari nisu ispale kako je bilo planirano iz nekog razloga. Ja bih bio sretan da su mi dali šansu, a ne uzeli je. Nisam počeo niti jednu utakmicu u Premiershipu, a za mladog igrača kao što sam ja to nije dobro. Tako da sam morao da uzmem razvoj situacije u svoje ruke. To je bila moja odluka.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!