NaslovnicaVijestiRibery tužio CNN i traži 1.5 miliona dolara

Ribery tužio CNN i traži 1.5 miliona dolara

Nogometaš Bayern Munchena, Franck Ribery tužio CNN (amerirčku televizijsku kuću) i traži 1,5 milona dolara odštete.

Ribery tužio CNN (2)

Naime, Ribery želi 1.5 miliona dolara zbog pretrpljenje štete nakon što je ova televizijska kuća objavila fotografiju Riberya za vijesti o smrti žene u ledu.

Advokat francuskog reprezentativca je rekao da igrač nikad nije dao dozvolu za korišćenje sporne fotografije.

“Franck i njegova porodica su od mene tražili da podnesem tužbu u sudu u Francuskoj i tražim najmanje miliona dolara na ime kompenzacije”, rekao je advokata Riberya – Carlo Alberto Busa.

Inače, CNN je putem Twittera uz vijest o smrti žene u ledenoj kupki pod naslovom “Žena pronađena smrznuta u ledenoj kupki, zdravstveni trend pod znakom pitanja” objavila fotografiju Francka Riberyja u ledenoj kupki.

Ribery tužio CNN

Ledene kupke, odnosno krioterapija, vrlo su popularne među sportistima, jer se smatra kako se boravkom u njima tijelo brže oporavlja od napornih fizičkih aktivnosti.

BONUS

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!