NaslovnicaVijestiRoberto Mancini: Ja sam krivac za loše rezultate Intera

Roberto Mancini: Ja sam krivac za loše rezultate Intera

Trener nogometaša Intera Roberto Mancini rekao je da je on kriv što je njegov tim u nezavidnom položaju kada je riječ o borbi za mjesto u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Roberto Mancini

Još samo 12 bodova je u igri do kraja natjecanja u Seriji A, a Inter ima sedam bodova manje od trećeplasirane Rome, tako da ekipi Roberta Mančinija treba čudo kako bi se domogla treće pozicije.

“Ja sam kriv i jedini odgovoran. To je bio moj posao … Ekipa ima srce, posljednji poraz od Genoe je slučajan, kao i neki drugi porazi. Ove sezone su nam definitivno nedostajali golova naših napadača, ali to može popraviti vremenom”, rekao je Mancini za talijanske medije.

Novinare je zanimalo je li to neka skrivena poruka predsjedniku Ericku Thohiru, kada je riječ o ulaganju u tim.

“Ne, ne, ne prigovaram nikome. Tko god izađe na teren mora biti spreman do bodova … Nikoga ne kritikujem … Igrati za Inter nije lako, potrebni su igrači koji imaju karakter”, rekao je Mancini.

Inter je ovu sezonu počeo odlično u Serie A, jedno vrijeme su zauzimali prvo mjesto u italijanskoj ligi i baš kada su mnogi pomislili da mogu biti konkurenti Juvnentusu koji je tada bio u padu, desio se preokret – Inter je startao sa lošim partijama, a Juventus se uzdigao kao ‘Feniks’.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Milanski tim je ove sezone skupio 19 pobjeda u 34 utakmice, imaju još i 7 remija i devet izgubljenih utakmica. Juventus je matematički osigurao titulu, a Inter se bori sa Fiorentinom za direktan plasman u Ligu Europe. Inter ima dva boda više od petoplasirane Fiorentine.

Inter u narednom kolu dočekuje Udinese, a ta utakmica 35. kola Serije A na programu je u subotu od 20.45.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!