NaslovnicaVijestiRonaldinho: Guardiola će svugdje uspjeti

Ronaldinho: Guardiola će svugdje uspjeti

Pep Guardiola ima sposobnost da trenira bilo koji klub na svijetu, prema mišljenju bivše zvijezde Barcelone, Ronaldinha Gaucha.

ronaldinho guardiola

Bayern je potvrdio da Guardiola neće produžiti ugovor sa prvakom Bundeslige, a kao njegove moguće nove destinacije navode se Manchester City, Manchester United i Chelsea.

Nakon što je sa Barcelonom osvojio tri ligaške titule, dva Kupa kralja i dvije titule Lige prvaka, Guardiola je nastavio osvajati titule i u Bundesligi vodeći Bayern, te je na dobrom putu da i ove sezone bude prvak Njemačke sa bavarskim gigantom.

Bez ozbira gdje 44-godišnjak nastavio svoju impresivnu trenersku karijeru, Ronaldinho, koji je napustio Barcelonu nedugo nakon što je Guardiola imenovan za trenera prvog tima 2008. godine, očekuje da će Guardiola ostati dominantan.

“Pep mi dobar prijatelj i sjajan trener koji može trenirati bilo koji tim na svijetu”, izjavio je nekada najbolji igrač svijeta.

Bivši osvajač Zlatne lopte nekada je bio član smrtonosnog Barceloninog trija, zajedno sa Samuelom Eto’om i Lionelom Messijem, a impresioniran je trenutnim triom koji čine Lionel Messi, Neymar i Luis Suarez.

“Vremena su se promijenila, tako da se ta dva trija ne mogu uspoređivati. Svi su bili dobri u moje vrijeme, a i sada su dobri. Ne možete ih usporediti. Oba trija su ušla u povijest na svoj poseban način.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!