NaslovnicaVijestiRonaldinho se vraća u Europu

Ronaldinho se vraća u Europu

Nekada najbolji igrač svijeta i bivši reprezentativac Brazila, mogao bi se ove zime vratiti europskom nogometu, tvrde brazilski mediji.

ronaldinho

Listi klubova za koje je ovaj 36-godišnjak igrao trebao bi se pridružiti i švicarski Sion. Ronaldinho je ranije ove godine potpisao ugovor sa klubom iz njegove domovine, Fluminenseom, ali je napustio klub poslije samo tri mjeseca, i sada je slobodan igrač.

Među klubovima zainteresovanim za njegov potpis, nalazi se i Sion, klub iz švicarske super lige.

“Ronaldinho je svakako zanimljiva opcija”, potvrdio je sportski direktor kluba, Marco Degennaro.

“Razmotrit ćemo mogućnost njegovog potpisa početkom sljedeće godine. Svakako ćemo se aktivirati na tržištu tokom zimskog prijelaznog roka, jer još uvijek igramo u ti natjecanja. Želimo zadržati trenutni igrački kadar, te dovesti dva ili tri pojačanja, a među potencijalnim pojačanjima je svakako i Ronaldinho.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!