NaslovnicaVijestiEvo kako je Ronaldo reagirao nakon što je Messi osvojio Zlatnu loptu

Evo kako je Ronaldo reagirao nakon što je Messi osvojio Zlatnu loptu

Lionel Messi je u ponedjeljak osvojio Zlatnu loptu po osmi put u svojoj karijeri. Međutim, mnogi ljubitelji nogometa smatraju da nije zaslužio tu nagradu, već da ju je trebao dobiti Erling Haaland.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ovakav stav iznio je i španjolski novinar Tomas Roncero, a njegov video komentirao je i Cristiano Ronaldo.

Pozdrav, prijatelji. Dogodilo se ono što smo znali da će se dogoditi, dali su Messiju još jednu Zlatnu loptu. Otišao se umiroviti u Miami, iako je već izgledalo kao da se umirovio u PSG-u dok se pripremao za Svjetsko prvenstvo. Da, osvojio je Svjetsko prvenstvo, ali sa šest penala… Svjetsko prvenstvo je bilo prije 10 mjeseci, sad je studeni”, rekao je u videu koji je španjolski as objavio na Instagramu i dodao:

“Messi ima osam Zlatnih lopti, a trebao ih je imati pet. Ima Zlatnu loptu koju su trebali dobiti Xavi ili Iniesta, zatim Zlatnu loptu Lewandowskog koji je osvojio šest trofeja u jednoj sezoni i na kraju Haalandovu koji je bio najbolji strijelac sezone.”

Ronaldo, dugogodišnji Messijev rival i vlasnik pet Zlatnih lopti, također se osvrnuo na objavu As-a. Ronaldo je u komentar stavio samo četiri emojija koja se smiju, a mnogi su to protumačili kao ismijavanje odluke da se Messiju dodijeli Zlatna lopta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!