NaslovnicaVijestiRonaldo otkrio kako mu je Navas pomogao da postigne gol iz slobodnog...

Ronaldo otkrio kako mu je Navas pomogao da postigne gol iz slobodnog udarca

Cristiano Ronaldo je otkrio savjet koji mu je dao Keylor Navas prije postizanja gola iz slobodnog udarca protiv Wolfsburga ovog tjedna.

Ronaldo otkrio kako mu je Navas pomogao

Los Blancosi su dočekali Wolfsburg u utorak navečer u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, a trebala im je visoka pobjeda nakon što su u gostima izgubili 2-0.

Tim Zinedina Zidanea je odigrao sjajnu utakmicu, te je zasluženo slavio rezultatom 3-0, a sva tri gola je postigao Cristiano Ronaldo, koji igra u zaista sjajnoj formi.

31-godišnjak je postigao dva gola već u prvih 15 minuta igre, te tako osigurao svom timu mirniji ulazak u drugo poluvrijeme, gdje i dalje nastavio briljirati. Portugalski reprezentativac je sjajnim golom iz slobodnog udarca približio svoj tim na korak od plasmana u polufinale takmičenja.

Ronaldo je priznao da je postigao taj treći gol i kompletirao hat-trick zahvaljujući savjetu njegovog suigrača Keylora Navasa.

“Treniramo zajedno. Ubit će me zbog ovoga što vam govorim, ali rekao mi je da taj slobodni udarac trebam izvesti polako, a ne kao inače, jer je znao da ću postići gol.”

Ovo je bio Ronaldov peti hat-trick ukupno, te treći ove sezone u Ligi prvaka, u kojoj igra sjajno.

Bivši igrač Manchester United je ranije ove sezone naišao na brojne kritike, ali je u posljednje vrijeme ubacio u brzinu više, te donio svom timu plasman u polufinale Lige prvaka, gdje će igrati protiv Manchester Cityja.

[su_netbet_siroki]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!