NaslovnicaVijestiRonaldo za Ronalda: Brazilac podržava Cristiana Ronalda u utrci za Zlatnu loptu

Ronaldo za Ronalda: Brazilac podržava Cristiana Ronalda u utrci za Zlatnu loptu

Jedan od najboljih napadača u povijesti nogometa, Brazilac Ronaldo, poručio je da je njegov prezimenjak, Cristiano Ronaldo iz Real Madrida, zaslužio Zlatnu loptu ispred Lionela Messija. Ronaldo je prvi favorit za najboljeg igrača svijeta ove godine, u kojoj je osvojio Ligu prvaka s Realom i šampionat Europe s reprezentacijom Portugala, ali i postigao 51 gol u svim natjecanjima.

ronaldoluisnazariodelimaitalianfootballcd7b5zt6lsbx-640-x-490

 

“Ove godine, da se ja pitam, Ronaldo bi morao biti ispred Messija zbog svega što je osvojio. Mnogi su Cristiana kritizirali zbog forme, ali ne mislim da je imao krizni period. Za Portugalca bi najbolje bilo da nastavi ovako, igra u Realu do kraja karijere i potom preuzme neku funkciju”, rekao je Brazilac za Brazilski Claro sport, koji je tijekom karijere nosio dresova i Reala i Barcelone.

Portugalski nogometaš je tri puta dobio Zlatnu loptu, Messi pet, a novi pobjednik biće proglašen 9. siječnja naredne godine na svečanosti u Zürichu. Rijetko koji igrač može da se pohvali karijerom kakvu ima Cristiano Ronaldo. Na početku karijere je nastupao za portugalski Sporting gdje će se možda vratiti na kraju karijere jer je rekao da mu ugovor koji je potpisao prije par dana nije posljednji u karijeri.

2003. godine je prešao u Manchester United za 13 milijuna funti. Tokom šest godina provedenih u Unitedu Ronaldo je bio glavni igrač tima pod palicom Sir Alexa Fergusoan s kojim je zadržao veoma dobar odnos. 2008. godine je s Unitedom osvojio Ligu prvaka, a godinu kasnije prelazi u Real Madrid za 93 miliona eura u kojem je sve do danas.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!