NaslovnicaVijestiEvo koji bi nogometaši prema analizi osvojili Zlatnu loptu da Messi i...

Evo koji bi nogometaši prema analizi osvojili Zlatnu loptu da Messi i Ronaldo nisu postojali

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo su zajedno osvojili 12 Zlatnih lopti, a časopis France Football je istražio koji bi drugi nogometaši dobili ovaj prestižni trofej da ova dva velikana nisu postojala.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Argentinac je osvojio sedam puta, dok je portugalski nogometaš pet puta osvajao tu prestižnu nagradu. Bez njih, mnogi izvanredni nogometaši bi imali priliku da se pohvale s tom prestižnom nagradom. Messi i Ronaldo su spomenute nagrade osvajali od 2008. do 2017. godine, a Messi je dodao još i nagrade u 2019. i 2021. godini, a navedenom analizom pozabavio se France Football.

Zlatnu loptu bi mogli osvojiti Fernando Torres, Xavi, Andres Iniesta, Franck Ribery, Manuel Neuer, Neymar, Antoine Griezmann, Virgil van Dijk i Robert Lewandowski. U 2008. godini, nagrada bi pripala Fernandu Torresu, a zatim bi uslijedila dominacija Barceloninog dvojca Xavija i Andresa Inieste, koji bi je osvojili po dva puta.

Zatim bi Franck Ribery i Manuel Neuer iz Bayerna osvojili tu nagradu, nakon čega bi Neymar uspio osvojiti dvaput u trogodišnjem razdoblju, a i Antoine Griezmann bi doživio svoj trenutak slave. Virgil van Dijk bi je osvojio 2019. godine, postavši prvi defanzivac nakon Fabija Cannavara koji je osvojio Zlatnu loptu, dok bi 2021. godine nagrada pripala Robertu Lewandowskom.

Popis dobitnika Zlatne lopte da Lionel Messi i Cristiano Ronaldo nisu postojali:

  1. – Fernando Torres
  2. – Xavi
  3. – Andres Iniesta
  4. – Xavi
  5. – Andres Iniesta
  6. – Franck Ribery
  7. – Manuel Neuer
  8. – Neymar
  9. – Antoine Griezmann
  10. – Neymar
  11. – Virgil van Dijk
  12. – Robert Lewandowski

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!