NaslovnicaVijestiRonaldo: Želim da moj sin bude vrhunski nogometaš, poput svog tate!

Ronaldo: Želim da moj sin bude vrhunski nogometaš, poput svog tate!

Cristiano Ronaldo ima velike planove za svog sina, za kojeg vjeruje da može postati vrhunski nogometaš poput njega kad odraste.

Želim da moj sin bude vrhunski nogometaš

Cristiano junior vjerovatno ne razmišlja o nogometnoj karijeri za sada, jer ima tek pet godina. No, njegov otac bi volio da on krene njegovim stopama, te vjeruje da već pokazuje pozitivne znakove.

“Želim da moj sin bude nogometaš poput mene”, izjavila je zvijezda Real Madrida za kineski Zhejiang Satellite TV, koji je snimao Portugalca za jedan reality show.

“Mislim da ima nešto od sportaša u njemu, ima velike atletske karakteristike. Očito je da je vrlo mlad, dječak, tek mu je pet godina, ali on voli nogomet i to je veliki plus.”

Ronaldo je dodao da su u njegovoj porodici uvijek trenirali nogomet, ali također i dodaje da će njegov sin sam izabrati svoju sudbinu.

“Imam 30 nogometnih lopti kod kuće, on se uvijek igra s njima i on to voli. Međutim, neću ga prisiljavati da bude nogometaš, jer to dolazi prirodno i, naravno, to mora biti njegov izbor.

“On će biti ono što želi da bude, neću ga tjerati da bude nešto što ne želi. No, očito je da želim da moj sin bude vrhunski nogometaš, poput svog tate.”

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!