NaslovnicaVijestiRooney: Šteta što Allardyce nije duže ostao

Rooney: Šteta što Allardyce nije duže ostao

Kapetan Engleske Wayne Rooney žali što je mandat Sama Allardycea na mjestu selektora Engleske trajao samo jednu utakmicu. Allardyce je otpušten nakon samo 67 dana nakon medijskih navoda koji su ga povezali s korupcijom u nogometu. Sljedeće četiri utakmice će nadgledati Gareth Southgate, a prva u nizu biće protiv Malte u srijedu.

rooney

“Šteta, svi su mogli vidjeti koliko je Sam uzbuđen zbog posla. Pokazao nam je entuzijazam. Šteta je što se sve ovo dogodilo i siguran sam da on duboko žali zbog toga. Mi kao igrači moramo ostati zajedno i koncentriramo se a nogomet. siguran sam da Nogometnom savezu nije bilo lako, dok smo mi igrači bili u klubovima.”, rekao je Rooney novinarima u Engleskoj.

U prvom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, Engleska je pobijedila Slovačku 1:0.

“Moramo sada nadogradimo ta tri boda koja smo osvojili u prvoj utakmici, a druga strana onoga što se događa nije naš problem i ne treba da se opterećujemo time”, rekao je Rooney.

Novinari su ponovno pitali napadača gdje će igrati, pošto je i u svom Manchester Unitedu mijenjao pozicije.

“Muka mi je više odgovarati na pitanja na kojoj poziciji ću igrati. Igrat ću na onoj na kojoj stalno igram: tamo gdje mi trener kaže”, rekao je Rooney.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!