NaslovnicaVijestiRyan Giggs: Da sam ja trener Uniteda, on bi mi igrao svaki...

Ryan Giggs: Da sam ja trener Uniteda, on bi mi igrao svaki put

Prema mišljenju legendarnog Ryana Giggsa, mladi napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford bi trebao igrati redovno unatoč tome što igra lošije ove sezone nego prošle.

Ryan Giggs pohvalio Marcusa Rashforda

Talentirani Englez je stupio na nogometnu scenu prije više od godinu dana kada je postigao po dva gola na debijima u Premier ligi i Europskoj ligi. Završio je sezonu sa osam postignutih golova u svim takmičenjima, uključujući i pobjednički gol u derbiju Manchestera, te je bio pozvan u reprezentaciju za Europsko prvenstvo.

Međutim, ove sezone ne igra tako redovno pod vodstvom Josea Mourinha, postigao je samo tri ligaška gola, a čak 11 puta je ulazio sa klupe.

U izjavi za Goal, Giggs je potvrdio da je Rashford u padu forme ove sezone, ali je podržao mladog napadača: “On je još uvijek mlad igrač i druga sezona može biti teška. To smo vidjeli kod velikog broja mladih igrača. Ja još uvijek smatram da će biti vrhunski igrač. Da sam ja trener Uniteda, on bi mi igrao svaki put, on može samo postati bolji.”

Rashford je posljednju utakmicu ‘Crvenih vragova’ protiv Rostova u okviru osmine finala Europske lige presjedio na klupi, ali bi mogao igrati u ponedjeljak u četvrtfinalu FA Kupa protiv Chelseaja, s obzirom da je Ibrahimović suspendovan za tu utakmicu.

Manchester United je na šestom mjestu u Premier ligi, sa 49 osvojenih bodova nakon 26 odigranih utakmica. Sa četveroplasiranim Liverpoolom zaostaje tri boda, ali ima i odigranu utakmicu manje.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!