NaslovnicaVijestiSARRI PRONAŠAO RJEŠENJE U NAPADU: 29-godišnjak u siječnju stiže u Chelsea!

SARRI PRONAŠAO RJEŠENJE U NAPADU: 29-godišnjak u siječnju stiže u Chelsea!

Sarri pronašao rješenje u napadu. 29-godišnjak u siječnju stiže u Chelsea! Chelsea navodno prati West Hamovog, Marka Arnautovića, prema riječima igračevog agenta koji je ostavio veliki nagovještaj nad njegovom budućnošću.

SARRI PRONAŠAO RJEŠENJE

29-godišnjak je sada u odličnoj formi, postigavši pet golova i asistenciju u 10 utakmice u Premier ligi sa Čekićarima.

Zajedno sa Chelseajevim problemima i nedostatkom dubine u napadu, mogao bi se pojaviti kao ključno rješenje, a niti Alvaro Morata niti Olivier Giroud nisu dosljedan izvor golova.

Dok Morata ima šest golova u 16 utakmica, Giroud ima samo jedan u 12 do sada ove sezone, drugi igrači su osigurali da ekipa Maurizio Sarrija bude u konkurenciji za titulu ove sezone, problem koji imaju u napadu bi ih mogao koštati ako ne nađu rješenje.

Imajući to na umu, možda bi transfer za Arnautovića mogla biti razumna odluka u siječnju.

“Ima puno momčadi iz Premier lige koje ga prate. chelsea i Everton su samo primjeri, ali nisu jedini”, citira se novinar sa Sky Sportsa.

“Sada je spreman za novi korak. vjerujemo da je trenutak u kojem bi njegova karijera trebala korak naprijed, pokušati osvojiti neke trofeje, možda Ligu prvaka.”

Dok je austrijski internacionalac sazrio u West Hamu, njegovi golovi i fizička prisutnost bi mogli biti veliko sredstvo za Chelsea.

Zajedno sa njegovom sposobnošću povezivanja igre i držanja lopte kako bi se drugi doveli u igru, on može biti idealno potpisivanje kako bi potaknuli svoj napad i pružili im novi poticaj u drugoj polovici nove sezone.

Ipak, potrebno je potpisati ugovor kako bi se sve materijalizovalo, jer je tek samo njegov agent sugerirao da bi Chelsea mogao biti zainteresiran.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!