NaslovnicaVijestiSebastian Rode otkrio koji premierligaški klub je odbio prije dolaska u Dortmund

Sebastian Rode otkrio koji premierligaški klub je odbio prije dolaska u Dortmund

Njemačk iveznjak sebastian Rode otkrio je da je odbio ponudu Tottenham Hotspura i odlučio se za dolazak u Borussiju Dortmund.

Sebastian Rode otkrio koji premierligaški klub je odbio prije dolaska u Dortmund

23-godišnjak je stigao u Borussiju ranije ovog tjedna, gdje će imati veću minutažu nego što je imao na Allianz Areni na koju je stigao Eintracht Frankfurta prije dvije godine.

Veznjak je bio povezivan sa dolaskom u Tottenham Hotspur, ali on je otkrio za njemački Bild da ga je trener Bayernovog velikog rivala Thomas Tuchel odgovorio od odlaska u Englesku.

“Poznajem Tuchela još otkako je bio trener mladih igrača u Mainzu dok sam ja igrao za Offenbacher Kickers”, rekao je Rode.

“Imao sam vrlo, vrlo uvjerljive razgovore s njim prije mog dolaska u Borussiju. Nakon tih razgovora sam bio potpuno siguran da je Dortmund pravi izbor za mene.”

Nakon što je potvrđen dolazak Renata Sancheza u bavarskog giganta, Rodeu je bilo jasno da će imati još manju minutažu nego što je imao u prethodne dvije sezone, tako da se odlučio na dolazak u Dortmund.

Rode je tako slijedio stope Ousmanea Dembelea, Emre Mora i Marca Bartre, koji su također stigli u Borussiju, pred čijim trenerom je veliki zadatak obnove momčadi nakon odlazaka Matsa Hummelsa i Ilkaya Gundogana.

[su_bet365_euro2016]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!