NaslovnicaVijesti"Sergio Busquets bi se savršeno uklopio u Manchester Cityju"

“Sergio Busquets bi se savršeno uklopio u Manchester Cityju”

Bivši njemački reprezentativac Dietmar Hamann izjavio je da bi veznjak Barcelone Sergio Busquets bio odlično pojačanje za Manchester City, a prema pisanju medija, on bi mogao biti i prvo pojačanje novog trenera Pepa Guardiole.

busquets

Španjolski reprezentativac je ranije ovog tjedna priznao bi ga samo njegova supruga i bivši trener Guardiola mogli nagovoriti da napusti Camp Nou. Sada kad je poznato da će Pep preuzeti tim sa Etihada sljedeće sezone, ovaj transfer bi se mogao i ostvariti.

Hamann, Bivši igrač “Građana”, smatra da bi to bio pametan potez kluba, jer bi se Busquets odlično uklopio u ekipu sa takvim napadačkim potencijalom.

“Luis Enrique je rekao da je on najbolji vezni igrač na svijetu. Nisam siguran da li bi išao toliko daleko, ali na svojoj poziciji Busquets je jako podcijenjen igrač, on čini nevjerovatne stvari na terenu”, rekao je Nijemac za talkSport.

“Nisam se nadao tome prije par godina kada je zaigrao u prvom timu, ali ono što je uradio u španjolskoj reprezentaciji i Barceloni je fantastično i mislim da bi veoma pojačao Manchester City ukoliko dođe.”

“Veoma su jaki u napadu, trebaju nekoga ko će organizovati napade ispred defanzivne linije,a Busquets se tu sjajno uklapa.”

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!