NaslovnicaVijestiSlaven Bilić objasnio zašto ne želi da navija za United do kraja...

Slaven Bilić objasnio zašto ne želi da navija za United do kraja sezone

Menadžer West Hama, Slaven Bilić, rekao je novinarima, kako je navedeno na službenim stranicama kluba, da želi da njegov tim zadrži sudbinu u svojim rukama, kako bi se kvalifikovali za Ligu Evrope kao petoplasirani na tabeli, umjesto da se nadaju da će Manchester United osvajanjem FA Kupa uprazniti dodatno mjesto za Evropu.

Slaven Bilic

Kako stvari stoje, pošto je Manchester City osvojio Capital One Cup i skoro sigurno će završiti među prvih pet, tim koji završi kao petoplasirani, kvalifikovaće se direktno u grupnu fazu Lige Evrope, dok tim koji završi kao šesti, startovaće od trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Međutim, ukoliko United završi kao peti i pobijede Crystal Palace u finalu Fa Kupa sledećeg mjeseca, šesti na tabeli ići će direktno u grupnu fazu, dok će sedmi krenuti od treće kvalifikacione runde.

Ove sezone West Ham je izborio nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope na osnovu prošlosezonske Fair play liste, no eliminisan je prije grupne faze, od strane rumunske Astre Giurgiu, početkom avgusta.

Bilić žarko želi da njegova ekipa osigura Evropu, i našalio se da ne želi da završi kao navijač Uniteda ukoliko Čekićari završe ispod petog mjesta.

Hrvatski menadžer rekao je novinarima: “Plasman među najbolje četiri ekipe će biti vrlo težak podvig. Već duže vrijeme ciljamo plasman među u top 6, iako nam to nije bio cilj na početku. Uz četiri utakmice do kraja prvenstva, nemamo mnogo prava na kiks.”

[su_sportingbet]

“Sada smo sebi zacrtali za cilj plasman među šest najboljih. Biće teško, pošto su pred nama četiri teške utakmice, a Liverpool I Southampton igraju dobro i skupljaju bodove, ali i mi smo u dobroj formi i potpuno motivisani. Ako nastavimo da igramo kao što smo dosad igrali, imamo dobre šanse”, završio je Bilić.

West Ham ovog vikenda gostuje West Bromwich Albionu, a do kraja još imaju igrati kući protiv Swanseaja i Uniteda, te gostovanje Stokeu u poslednjem kolu.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!