NaslovnicaVijestiSlaven Bilić zadovoljan remijem protiv Liverpoola

Slaven Bilić zadovoljan remijem protiv Liverpoola

Trener West Hama Slaven Bilić zadovoljan je pristupom svoje momčadi u četvrtom kolu FA Kupa, u kojem su danas snage odmjerili sa Liverpoolom.

OIR_resizer

Čekićari će ponovno imati priliku proći u sljedeću fazu natjecanja, ali ovoga puta na Anfieldu, obzirom da su sa Redsi remizirali u utakmici bez golova.

Momčad Slavena Bilića bila je bolja momčad na terenu u tih 90 minuta, no nisu uspjeli postići niti jedan zgoditak.

Nije sve bilo tako dobro za Bilića jer je u prvom poluvremenu ostao bez dva igrača.

“Zadovoljan sam. U prvom poluvremenu bili smo bolja momčad, u drugom poluvremenu Liverpool je bio bolja momčad sve do posljednjih 10-15 minuta. Naš vratar imao je nekoliko sjajnih intervencija stoga sam zadovoljan”, rekao je Hrvat za BBC Sport.

“Možda mnogi nisu očekivali da će Liverpool igrati tako dobro protiv nas. Sretan sam. Uvijek je teško utakmicu završiti bez primljenog pogotka. Nismo željeli da ovako završi jer sada moramo na Anfield, no možemo živjeti s time.”

“Jedna utakmica više neće biti problem za nas. Zaslužili smo drugu šansu te moram čestitati igračima na tome. Bit će to sjajna večer. Bit će to jedna od povijesnih utakmica.”

“Kada napravite dvije zamjene u prvom poluvremenu, u drugome su vam ruke vezane. To vam ograniči opcije te sam morao čekati da napravim i treću zamjenu.”

U tri dosadašnja susreta sa Liverpoolom ove sezone momčad Slavena Bilića je neporažena.

[su_bet365_watch_live_basketball_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!