NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Everton doveo prvo zvučnije ovoljetno pojačanje

SLUŽBENO: Everton doveo prvo zvučnije ovoljetno pojačanje

Everton je kompletirao transfer Maartena Stekelenburga iz Fulhama, koji je sa “Karamelama” potpisao trogodišnji ugovor.

Everton doveo prvo zvučnije ovoljetno pojačanje

Stekelenburg je tako postao drugi golman koji se ovog ljeta pridružio timu Ronalda Koemana, a stiže kao zamjena za legendarnog Tima Howarda koji je klub napustio nakon devet godina na Goodison Parku.

33-godišnjak je prošlu sezonu proveo na posudbi u Southamptonu, koji je tada vodio trenutni trener Evertona i njegov sunarodnjak Ronald Koeman.

Jedan od prvih zadataka nizozemskog stručnjaka u novom klubu je bio riješiti ‘golmansku krizu’, nakon što je dugogodišnji prvotimac i legenda kluba Tim Howard odlučio vratiti se u MLS, a u Evertonu je tako od golmana u prvom timuo stao samo Joel Robles.

Iako je doveden i Chris Renshaw iz Oldhama prošlog mjeseca, on bi sljedeće sezone trbao nastupati u mlađim selekcijama kluba.

Stekelenburg, s druge strane, sljedeće sezone bi trebao biti prvi izbor Koemana, sa kojim je već radio u Ajaxu, a ovaj dvojac se sastaje u već trećem klubu.

Nizozemski reprezentativac je napustio Amsterdam nakon devet godina u klubu i prešao u Romu 2011. godine, no, nakon samo dvije godine u talijanskoj prijestlonici, odlučio se za dolazak u Fulham, koji je prošle sezone ispao iz Championshipa.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!