NaslovnicaVijestiSmalling odao počast svom uzoru John Terryju

Smalling odao počast svom uzoru John Terryju

Smalling odao počast svom uzoru John Terryju. Bivši kapiten engleske reprezentacije je najavio da će napustiti Chelsea na kraju sezone, i njegov kolega iz Manchester Uniteda ga je pozdravio i odao mu počast.

Smalling odao počast svom uzoru John Terryju

Branič Manchester Uniteda Chris Smalling smatra da je John Terry jedan od najboljih uzora koje stoper može imati.

Terry, koji ima 35. godina je igrao za Chelsea svoju cijelu 18-godišnju profesionalnu igračku karijeru – osim kratke pozajmice u Nottingham Forest, ali je najavio da će da napusti klub po isteku ugovora na kraju sezone, gdje su mu rekli da njegov ugovor neće biti produžen.

Međutim, United se danas suočava sa Terryjom i Chelseajem, a Smalling je odao počast i pozdravio bivšeg kapitena Engleske kao jednog od najboljih defanzivaca.

“Svako ko želi da bude defanzivac bi mogao reći da mu je John Terry uzor,” rekao je 26-godišnjak za Daily Mirror.

[su_netbet_nfl]

“Svaki defanzivac bi se složio sa tim. To je način na koji on vodi svoj tim i način na koji čita igru.”

“John nikada nije imao žestok tempo, ali nije bilo potrebno, jer je bio uvijek na pravom mjestu u svakoj situaciji.”

“On dobije i druge igrače koji rade oko njega i to mu je omogućilo da ima tako veliku karijeru, tehnički je također vrlo dobar. On je odličan sa obje noge i čini masivnu razliku u ekipi.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!