NaslovnicaVijestiŠpanjolski mediji otkrili nevjerovatnu klauzulu u ugovoru Danija Ceballosa

Španjolski mediji otkrili nevjerovatnu klauzulu u ugovoru Danija Ceballosa

Ranije ovog tjedna španjolski i europski prvak Real Madrid službeno je potvrdio da je u klub stigao Dani Ceballos is Real Betisa.

Mediji otkrili nevjerovatnu klauzulu u ugovoru Danija Ceballosa

20-godišnjak je potpisao ugovor do 2023. godine, a prema navodima na klupskoj stranici, bit će predstavljen sljedećeg četvrtka, nakon čega će se pridružiti svojim novim suigračima na predsezonskoj turneji u Sjedinjenim Američkim Državama.

Real Madrid je za njegove usluge platio oko 17 miliona eura, 2 miliona više nego što je iznosila njegova otkupna klauzula u bivšem klubu.

Danas je madridski AS objavio informaciju kako su Los Blancosi u njegov ugovor ubacili nevjerovatnu otkupnu klauzulu od čak 500 miliona eura.

Ceballos je privukao pažnju medija tokom prošle sezone kada je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji u La Ligi, a ovog ljeta je također impresionirao i na U21 Europskom prvenstvu, gdje je proglašen igračem prvenstva, na kojem je njegova reprezentacija stigla do finala.

Ceballos je tako postao drugo pojačanje ‘madriđana’ ovog ljeta, nakon što je u klub stigao i Theo Hernandez iz velikog rivala Atletico Madrida.

Dani je u tri sezone u prvom timu Betisa odigrao 105 utakmica u svim takmčenjima, u kojima je postigao sedam golova i upisao devet asistencija.

[su_bonus]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!