NaslovnicaVijestiSPORT: Barcelona nudi zvijezdu tima i 70 miliona eura za Marca Verrattija

SPORT: Barcelona nudi zvijezdu tima i 70 miliona eura za Marca Verrattija

Prema pisanju katalonskih novina Sport, Barcelona ne planira odustati od Marca Verrattija, koji je i dalje njihova prva ovoljetna želja, uprkos tome što ga PSG ne želi prodati.

Barcelona nudi Rakitića uz 70 miliona eura za Marca Verrattija

Katalonski gigant je spreman učiniti sve kako bi talijanski reprezentativac ovog ljeta stigao na Camp Nouu, a navodno čelnici spremaju nevjerovatnu ponudu. Uz 70 miliona eura će ponuditi i jednog od najvažnijih igrača, hrvatskog reprezentivca Ivana Rakitića.

Iz Paris Saint Germaina su se već nekoliko puta javno izjasnili povodom cijelog slučaja, izjavivši da će odbiti sve ponude i učiniti sve kako bi zadržali talentiranog 24-godišnjaka u klubu.

Međutim, ‘Parižani’ bi mogli i razmisliti o ponudi ukoliko u istu bude uključen i  Ivan Rakitić.

Verratti je na Park prinčeva stigao 2012. godine, nakon sjajne sezone u Pescari u kojoj je njegov tim ostvario promociju u Seriju A.

U pet godina provedenih u Francuskoj, Marco je osvojio četiri ligaške titule, te se razvio u jednog od najboljih veznih igrača na svijetu. Njegovu igru krasi kreativnost, agilnost i sjajan dribling, te bi se odlično uklopio u stil igre koji preferira Barcelona.

Sportski direktor Blaugrane je također prije par dana priznao da još ništa nije gotovo u vezi potencijalnog dolaska Verrattija, te da se nada da će uspjeti postići dogovor sa Paris Saint Germainom do kraja augusta, kada završava prelazni rok.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[su_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!