NaslovnicaVijestiDarijo Srna: "Samo da nešto nije slomljeno..."

Darijo Srna: “Samo da nešto nije slomljeno…”

Hrvatska je danas savladala Izrael u prijateljskoj utakmici sa 2-0 na stadionu Gradski vrt u Osijeku.

Darijo Srna

Kapiten hrvatske reprezentacije, Darijo Srna napustio je igru krajem prvog poluvremena kada ga je zamijenio Vršaljko. Srna je bio primoran napustiti teren nakon lošeg starta Gershona iz izraelske reprezentacije.

“Uh, bio je to nezgodan udarac, stvarno sam se preplašio. No, nadam se da ništa nije puklo, sada već mogu puno lakše stati na nogu. Čini mi se da sam imao dosta sreće, a o mom nastupu u Budimpešti odlučit će liječnici” kazao je Darijo Srna, pa nastavio:

“Isprobali smo danas novi sustav igre, nije to izgledalo savršeno, ali nije niti moglo biti. Samo nam treba više vremena za uigravanje. No, pred nama su pripreme, poradit ćemo i na toj fazi igre. Napadački smo izgledali dobro, obrambeno moramo biti bolji. No, glavno da smo pobijedili, a veliko hvala publici na odličnoj atmosferi i pravoj podršci”…

Jedan od najboljih pojedinaca iz reprezentacije Hrvatske, Luka Modrić danas je teren napustio u 68. minutu, a umjesto njega ušao Antolić.

“Zasluženo smo pobijedili. Bili smo dobri u prvom poluvremenu, puno bolji suparnik, iako je teren bio vrlo težak. Sada se trebamo odmoriti i pripremiti za Mađarsku. Cilj je isti, i u Budimpeštu idemo na pobjedu. Prvi put smo igrali u ovom sustavu, imali smo određenih grešaka na kojima ćemo poraditi. Atmosfera? Trenutačno se najbolje osjećamo ovdje, hvala navijačima što su nas bodrili i po ovakvom vremenu” rekao je igrač Reala, Luka Modrić

[su_netbet_tv]

Reprezentacija Hrvatske će sledeću prijateljsku utakmicu odigrati 26. maja protiv Mađarske u gostima, a prvu utakmicu na Europskom prvenstvu ‘Kockasti’ će odigrati protiv Turske 12. juna na stadionu Park prinčeva u Parizu. Hrvatska se nalazi u grupi D na Euro u kojoj su još pored Hrvatske i Turske reprezentacije Češke i Španije. Hrvatska je zadnji put protiv Turske igrala u kvalifikacijama za Euro 2012. kada su ‘Kockasti’ slavili protiv Turaka u dva meča i tako se plasirali na Euro.

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!