NaslovnicaVijestiŠta će se desiti ukoliko Real Madrid ispadne od Wolfsburga?

Šta će se desiti ukoliko Real Madrid ispadne od Wolfsburga?

Real Madrid večeras ukoliko ispadne iz Lige prvaka neće samo izgubiti trku za najveće europsko klupsko takmičenje, već bi mogao ostati i bez tri zvijezde, piše britanski Daily Mail. Real Madrid večeras ima težak zadatak – nadoknaditi dva gola zaostatka protiv njemačkog Wolfsburga.

Real Madrid

No, kako je suditi prema izjavama igrača, to neće biti težak zadatak za njih, svi su uvjereni u prolaz dalje, te traže veliku podršku od navijača na Santiago Bernabeuu koji će vjerovatno biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Naravno, ukoliko ispadnu od Wolfsburga to će biti njihov kraj u Europi, a u Primeri skoro da nemaju šanse za titulu, tako da će mnogi igrači biti ‘slomljeni’, a svakako među njima je najveći Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, nogometaš Real Madrida za vrijeme svog boravka u Madridu oborio je rekorde mnogih slavnih igrača, kao što su Alfredo di Stefano i Ferenc Puskas, ali u Realu je osvojio samo jednu titulu Lige prvaka.

Portugalski nogometaš za vikend je postao prvi igrač kojem je za rukom pošlo da pet sezona zaredom postigne minimalno 30 golova u jednoj sezoni. Mediji su već i prije govorili da bi Ronaldo mogao napustiti Bernabeuu, ali nakon pobjede u ‘El Clasicu’ špekulacije su se smanjile, no ukoliko ispadnu od Wolfsburga Ronaldo bi mogao napustiti glavni grad Španije.

[su_sportingbet]

Budućnost ostalih igrača isto tako može zavisi od ovog susreta. Isco i James Rodriguez takođe stoje ispred otvorenih vrata već duži period, a za Ronalda bi ponudu najvjerovatnije poslao Paris-Saint Germain.

Već smo i prije pisali o nezadovoljstvu Isca i Jamesa Rodrigeza u vezi statusa u klubu. Naime, ova dva igrača nisu zadovoljna svojim minutama jer je konkurencija na njihovim pozicijama velika. Tu su Toni Kroos i hrvatski igrač, Luka Modrić koji su svoje mjesto u prvom timu ‘zabetonirali’ zahvaljujući impresivnim partijama koje konstantno pružaju u dresu kraljevskog kluba.

Ronaldo je najbolji strijelac Lige prvaka u ovoj sezoni, no ukoliko vidi da su mu svi napori uzalud ako se njegov tim ne plasira u polufinale elitnog europskog takmičenjima, mogao bi karijeru nastaviti negdje drugdje, najvjerovatnije u PSG-u koji neće žaliti novčanica kako bi u svoje redove doveo portugalskog igrača.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!