NaslovnicaVijestiSterling razbijesnio sve u Liverpoolu!

Sterling razbijesnio sve u Liverpoolu!

Raheem Sterling se ne žali što je na ljeto prešao iz Liverpoola u Manchester City.

Sterling razbijesnio sve

Manchester City je za Sterlinga morao platiti 50 miliona funti, napadač koji je u 15 utakmica postigao šest golova ove sezone.

A zbog izjave Sterlinga kako u Manchester Ciytu ima mnogo kvalitetnije i iskusnije igrače, Sterling razbijesnio sve u Liverpoolu..

“U Ciytu ima mnogo iskusnijih nogometaša. Naravno, bilo je fantastičnih igrača i u mom bivšem klubu Liverpoolu, ali moju saigrači ovde su mnogo kvalitetniji i to se jasno može vidjeti na terenu. Iznenađen sam načinom na koji se ovde igra. Sve je brzo i na terenu igramo atraktivno. Drago mi je što sam ovde”, rekao je Raheem Sterling

Manchester City trenunto dijeli prvo mjesto u Premiershipu sa Arsenalom. Oba kluba imaju po 25 bodova iz 11 kola.

A ovih dana po medijima kruži priča kako Jose Mourinho želi dovesti Raheema Strelinga u redove Chelseaja, jer kako pišu mediji s Otoka Eden Hazard će napustiti Chelsea ukoliko Special One ostane na klupi Chelseaja. Podsjetimo da je Chelsea službeno okončao transfer Salaha u Romi.

BONUS

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!