NaslovnicaVijestiŠto se događa u Madridu? Jedan igrač zatražio raskid ugovora

Što se događa u Madridu? Jedan igrač zatražio raskid ugovora

Neustaljen Toni Kroos zatražio je od svog menadžera odlazak iz Real Madrida, piše The Mirror.

OIR_resizer (1)

25-godišnjak, koji je 2014. godine iz redova Bayerna prešao u ‘Kraljeve’, bio je jedini igrač koji nije prisustvovao tradicionalnom Božićnom ručku igrača Real Madrida u srijedu.

Kroos je navodno od svog menadžera Volkera Strutha zatražio odlazak iz Real Madrida. Povod tome bio je to što je ostavljen na klupi protiv Villarreala. Podsjetimo, Madriđani su tu utakmicu izgubili sa minimalnih 1-0.

Čim je vijest izašla u javnost, odmah je reagirao Manchester United, koji je Kroosa htio dovesti još 2014. godine, kao i divovi poput Manchester Cityja, Liverpoola, Arsenala i Chelseaja.

Kroos, koji je bio dio generacije Njemačke koja je osvojila Svjetsko prvenstvo 2014. godine, ranije ove godine inzistirao je na tome da u Madridu ostane duže vrijeme.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!