NaslovnicaVijestiEvo kako je izgledala reakcija kosovskog vratara upućena Rumunima, nije izdržao provokacije

Evo kako je izgledala reakcija kosovskog vratara upućena Rumunima, nije izdržao provokacije

Poruke domaće publike koje su izazvale skandal obilježile su utakmicu kvalifikacija za EURO između Rumunije i Kosova, koja je završila rezultatom 2:0. Tijekom intoniranja himne Kosova, navijači Rumunije su skandirali “Kosovo-Srbija” i postavili transparent s istim natpisom.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Isti povici čuli su se i tijekom utakmice koja je zbog toga prekinuta na 40 minuta, a ni gosti nisu ostali ravnodušni na te provokacije. Jedan od igrača koji je izgubio strpljenje bio je golman gostujuće ekipe Samir Ujkani, koji je pokazivao svoje genitalije publici.

Službeni spiker pokušao je apelirati na navijače da prestanu s tim skandiranjem. “Molim vas, prestanite skandirati ime našeg susjeda! UEFA ne tolerira revizionizam! Ovo je posljednje upozorenje!”, ponovio je nekoliko puta, ali su se rumunjski ultrasi na to oglušili.

Poslušali su ga tek nakon što je zaprijetio da će u suprotnom utakmica bitii prekinuta. Rumunski nogometni savez sigurno se neće izvući bez kazne od strane UEFA-e. 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!