NaslovnicaVijestiSuarez: Evo šta ja mislim o Neymarovom odlasku iz Barcelone

Suarez: Evo šta ja mislim o Neymarovom odlasku iz Barcelone

Evo šta ja mislim o Neymarovom odlasku iz Barcelone, rekao je Urugvajac koji je za Barcelonu ove sezone u impresivnoj formi. Luis Suarez je odgovorio na špekulacije o timskom kolegi Neymaru i njegovom odlasku u Manchester United u ljeto.

Evo šta ja mislim o Neymarovom odlasku iz Barcelone

Crveni đavoli su cijeli januarski rok bili povezivani sa Brazilcom, pa čak i u ljeto je bilo nekih špekulacija. Navodno je United htio da aktivira njegovu otkupnu klauzulu od 140 miliona funti.

Prema pisanju španskog AS-a, Neymar je rekao sudu u Španiji da je dobio znatno bolju ponudu od Barcelonine kada je prelazio iz Santosa, ali je bio neimenovani klub, za što se vjeruje da je to bio United.

Uprkos Neymarovom navodno odbijanju Unitedovog pristupa, strani mediji pišu da bi se ovaj dogovor mogao ostvariti nekada u julu kada se otvara ljetni prijelazni rok.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Međutim, bivša zvijezda Liverpoola, Suarez je uvjeren da će Neymar ponovo odbiti prelazak na Old Trafford i potpisati novi ugovor sa Barcelonom.

Suarez je za El Mundo Deportivo rekao: “Uvjeren sam da će Neymar ostati i klub ga podržava, siguran sam da će ostati ovdje nekoliko godina.”

Manchester City također stoji u redu za bivšeg igrača Santosa nakon što je prošle sedmice objavljeno da će Guardiola preuzeti klub sa Etihada na kraju ove sezone.

Neymar je nedavno govorio o svojoj želju da radi sa bivšim šefom Barce, rekavši: “Guardiola je trener kojem se zaista divim i volio bi da radim sa njim.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!