NaslovnicaVijestiSvaka čast momčino: Novac i slava su ga učinili boljim čovjekom

Svaka čast momčino: Novac i slava su ga učinili boljim čovjekom

Svaka čast momčino, novac i slava su ga učinili boljim čovjekom. Da je prije svega veliki čovjek i da ga slava i novac nisu učinili drugačijom osobom, Stevan Jovetić je pokazao po ko zna koji put.

Svaka čast momčino

On je vjerovatno spasio karijeru napadaču Budućnosti Milivoju Raičeviću, koga nije upoznao prije ovoga.

Bivši kapiten Partizana je platio Raičevićevu operaciju ligamenata koljena u Srbiji, nakon što je čuo da Budućnost nema novca da to učini.

Raičević je još u avgustu pokidao ligamente, ali mu je u Crnoj Gori data pogreška dijagnoza.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Zahvaljujući Jovetiću, 22-godišnji Raičević će imati priliku da nastavi fudbalsku karijeru.

“Kada je čuo da Budućnost ne može da me pošalje na operaciju u Ausburg nakon pogrešne dijagnoze u Crnoj Gori, Jovetić mi je dogovorio sastanak sa doktorom koji je njemu pomogao sa istom povredom 2010. Sve što mogu da uradim je da se mnogo, mnogo zahvalim Stevanu i obećam da ću se vratiti sljedeće sezone i postići mnogo golova za njega”, rekao je Raičević.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!