NaslovnicaVijestiSzczesny: Želim osvojiti Scudetto sa Romom

Szczesny: Želim osvojiti Scudetto sa Romom

Golman Rome Wojciech Szczesny izjavio je da ove sezone želi osvojiti Scudetto sa “rimskom vučicom”.

wojciech szczesny

Sczcesny, koji je trenutno na posudbi iz Arsenala, odigrao je ove sezone 13 utakmica od mogućih 17 koje je klub odigrao u ligi ove sezone, a također je nastupio i u svim utakmicama Lige prvaka.

25-godišnjak je svoju mrežu sačuvao netaknutom u pet navrata, od toga tri u posljednjih pet nastupa.

Roma je počela sezonu veoma dobro, ali je u posljednje vrijeme ušla u seriju loših rezultata, te su prije zimske pauze pali na peto mjesto, ali još uvijek imaju samo četiri boda zaostatka za vodećim Interom.

“Želimo započeti ovu godinu dobro i osigurati dobru poziciju u ligi u nadi da ćemo osvojiti Scudetto”, rekao je Poljak za Sky Sport Italiju.

“Još uvijek smo u igri za titulu i to je naš cilj. Liga je veoma uravnotežena i činjenica da je razlika između prvih pet timova samo četiri boda je zanimljiva. Svaki tjedan moramo uzimati protivnicima bodove.”

[su_williamhill_bet10get20_mali]

Sczcesny je također podržao i svog trenera Rudija Garciju, rekavši da je on pravi čovjek koji će Romu dovesti do uspjeha.

“Normalno je da kad klub prolazi kroz teška vremena, kao što je Roma prošla u proteklih mjesec dana, glavnim krivcem se uvijek smatra trener. Garcia, međutim, uvijek naporno radi, kako na terenu tako i na treninzima, njegova predanost i odlučnost je primjetna svakodnevno, i cijela grupa to može potvrditi. On je sto posto prava osoba za Romu.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!