NaslovnicaVijestiTajna Lionel Messija? Njegove noge rade brzo kao i njegov mozak

Tajna Lionel Messija? Njegove noge rade brzo kao i njegov mozak

Tajna Lionel Messija? Njegove noge rade brzo kao i njegov mozak. Bivši igrač River Plate-a je veliki fan Lionel Messija i on mu je jedan od omiljenih igrača, a otkrio je svoje divljenje za sunarodnjaka naglašavajući njegovu iznimnu brzinu razmišljanja.

Tajna Lionel Messija

Bivša Argentinska i Valencijina zvijezda Pablo Aimar imao je samo riječi hvale za Lionel Messija, navodeći da ga je njegova sposobnost i pregled stavila uz bok sa Michael Jordanom i Roger Federerom kao jednim od najdominantnijih sportskih figura u svijetu.

Pablo Aimar se iz nogometa povukao u 2015. godini zbog ozljede nakon neuspjelog povratka u River Plate, kluba u kojem je prvi put zaigrao kao dječak prije nego što se preselio u Europu.

Messi je rekao u više navrata da je ‘El payaso’ jedan od njegovih junaka na terenu, Aimar sada vraća uslugu sa užarenom procjenom talenta Barcelonine zvijezde.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Zamislite da sutra iznajmljujete teren i Messi dođe sa vama. Čim dobije loptu znate da će postignuti gol ili uraditi nešto veliko”, rekao je Aimar.

“On vas čini boljim i bilo koga ko igra sa njim. On ne igra sam.”

Prema riječima bivšeg playmakera, Messi je dobio brzinu misli i reakciju koja ga označava kao velikog.

“Mislim da on razmišlja i djeluje u istom trenutku. Ili možda čak djeluje i prije nego što razmisli što će uraditi. Ali nevjerovatna stvar je da nije bitno da li je to finale, polu-finale ili bilo što, on igra znajući da može odlučiti tu utakmicu”, smatra Aimar.

“Messi je kao Jordan.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!