NaslovnicaVijestiThomas Muller otkrio razlog zbog kojeg je odbio ogromne novce Manchester Uniteda

Thomas Muller otkrio razlog zbog kojeg je odbio ogromne novce Manchester Uniteda

Thomas Muller otkrio razlog zbog kojeg je odbio ogromne novce Manchester Uniteda. Thomas Muller tvrdi da je odbio nevjerovatnu ponudu iz Premier lige kako bi ostao u Bayernu. Muller je bio meta Manchester Uniteda već nekoliko godina, gdje su čelnici sa Old Trafford u ljeto prošle godine poslali ponudu od 75 miliona funti.

Thomas Muller otkrio razlog zbog kojeg je odbio ogromne novce

Međutim, njemačka zvijezda odbacila je milione Uniteda i potpisao je novi ugovor sa Bayernom prošlog mjeseca koji će ga zadržati na Allianz Areni do 2012. godine.

Njegov trener Guardiola će sljedeće sezone preseliti u Englesku i potpisati će ugovor koji će mu donijeti velike novce.

Manchester City je za sada glavni konkurent da zgrabi bivšeg trenera Barcelona i spremni su da mu ponude ogromnu platu.

Ali Muller insistira da u životu nije samo novac važan i on nikada nije razmišljao o ostavljanju Bayerna zbog Uniteda.

“To vam šalje signal da ne odete iz Bayerna, pa čak i kada van Engleska nudi toliki novac”, rekao je Muller.

“To je bila moja i izjava kluba, zajedno smo od početka i zajedno ćemo završiti ovu priču.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Muller je proizvod Bayernove omladinske škole, a u prvi tim probio se u sezoni 2009/10. nakon što je za trenera postavljen Louis van Gaal; odigrao je skoro sve utakmice te sezone, u kojoj je Bayern osvojio prvenstvo i oba kupa, a plasirao se i u finale Lige prvaka. Ovi rezultati donijeli su Mülleru poziv u A-reprezentaciju. Na SP-u 2010. postigao je 5 golova u 6 utakmica, a Njemačka je osvojila 3. mjesto.

Proglašen je za najboljeg mladog igrača prvenstva, a osvojio je i “Zlatnu kopačku” sa 5 golova i 3 asistencije. Također je postigao jedini gol za Bayern u finalu Lige prvaka 2012, ali Bayern je tu utakmicu izgubio nakon izvođenja penala.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!