NaslovnicaVijestiVico Zeljković: Penal nas je poremetio

Vico Zeljković: Penal nas je poremetio

Portugal je u osmom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo demonstrirao svoju nadmoćnost nad Bosnom i Hercegovinom, završivši utakmicu s visokim rezultatom 5:0. Ključni trenuci u utakmici uključivali su Cristiano Ronalda, koji je već u petoj minuti postigao prvi gol iz penala.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon toga, isti igrač dodao je još jedan gol za Portugal u 20. minuti, dok je Bruno Fernandes u 25. minuti povećao prednost na 3:0. Joao Cancelo je postigao četvrti gol u 32. minuti, a peti gol za Portugal postigao je Joao Felix, postavljajući konačan rezultat u 41. minuti.

Predsjednik NS BiH Vico Zeljković smatra da je jedanaesterac u petoj minuti puno pomogao Portugalu: “Nesretno dosuđeni jedanaesterac na samom početku utakmice protiv jedne od najboljih momčadi svijeta je dosta poremetio i bilo je teško vratiti se u igru. utakmica. Siguran sam da će izbornik i igrači izvući pouke iz prošlih kvalifikacija i pripremiti se za ono što nas čeka u ožujku.”

Bosna i Hercegovina će svoju iduću utakmicu odigrati 16. studenog na gostovanju kod Luksemburga, a samo tri dana kasnije će ugostiti Slovačku. Nakon tih susreta, Bosna i Hercegovina će imati priliku pokušati osigurati svoj ulazak na Europsko prvenstvo 2024. kroz doigravanje koje je zakazano za ožujak iduće godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!